Flygande Jakob
I helgen gjorde Älskling och jag Flygande jakob. Man blev påmind om när man var liten och alltid brukade få det.
Förutom alla fina minnen rätten väcker så är den också fantastiskt god och enkel så testa vettja!
Förutom alla fina minnen rätten väcker så är den också fantastiskt god och enkel så testa vettja!
Tillagning
1. Sätt ugnen på 225 grader.
2. Häll grädde, mjölk, chilisås och en msk mjöl i en burk. Skaka och låt stå.
3. Bena ur kycklingen och lägg kycklingbitar och bananer delade på längden i en ugnsfast form. Krydda med italiens salladskrydda.
4. Häll över gräddblandningen och grädda i 20 minuter.
5. Lägg baconskivorna precis ovanpå varandra och skär bort den yttre feta kanten runt om. Knaperstek och låt rinna av på hushållspapper.
6. Ta ut kycklingen och strö över jordnötter och bacon. Servera med ris och sallad.
Källa: Tasteline
Kommentera
Trackback