Dinner of the day
Dagen till ära gav jag mig på att göra spenatsoppa. Jag menar hur svårt kan det vara på en skala?
Well när man inte har gul lök utan får ta banancharlottenlök istället. Och inte klarar av att skära upp mera en tre stycken då ögonen rinner och svider något så in i helv. Och inte har någon gräslök. Chansar på ungefär hur mycket grönsaksbuljong man skall ta. Saltar ganska mycket, fast man ju la i två hela grönsaksbuljontärningar som nästan bara är salt för bara några minuter sedan. Köper hackad spenat då det skall vara bladspenat som man själv hackar så kan det uppenbarligen gå ganska fel.
Resultat: En väldigt trögflytande salt massa (kan den ens kallas för soppa?) som har en mycket frän smak av bananlök, hmmm. Smakar inte som mammas direkt.
Ash typiskt. Nästa gång tänker jag fråga mamma hur man gör. Den här var långt ifrån hur jag trodde den skulle smaka tyvärr.
Här är receptet i alla fall: http://www.tasteline.com/Recept/spenatsoppa_med_agg
Kommentera
Trackback