Rock'n



Från Sass & Bide kommer dessa outstanding tights: Afterworld som bara är to die for.
Ett par tights som ger ett lyft till hela outfiten yes please!
Outstanding eller vad tycker ni?

Blir nog att knepa ihop något liknande själv tror jag någon gång i detta år eller så ;)

Bokmässan = Söndagsrus








52 lysande ideér
Må bra böcker. Dessa böcker skall inspirera mig i mina val och möjligheter. Älskar sådana här böcker som ger tips och inspiration på ett färglatt sett. Gick in i deras monter och ville ha alla deras böcker. Orkade tyvärr bara släppa på tre stycken. Det blir till att gå in på deras hemsida: www.52lysande.se  Men de hade mässpris nu så var därför jag slog till på tre stycken direkt.







Magneter med vackra budskap. Skall jag ge bort till en kompis.



När jag köpte häftet om hästar från Djurens rätt fick jag det här tänkvärda klistermärket på köpet ;)

Gratis är gott! I en monter hittade jag dessa med olika smaker från Läkerol.

Idag har jag varit på Bokmässan. Blev dock bara två timmar så det blev till att söka fort fort efter det som verkade intressant. Är där varje år och fullkomligt älskar det! Man får ett rus som är obeskrivligt. Hade inte ätit någon frukost men kände mig varken trött eller hungrig där inne. Det var först efter som jag kännde av mattheten.

Gick omkring med ett saligt leende på läpparna. Jag älskar böcker och i år blev det mycket må bra böcker och personlig utveckling. Gick direkt till avdelningen som intresserar mig. Scannade snabbt över de montrar jag gick förbi. Såg knappt personer som gick framför mig eftersom jag var så upptagen av böckernas värld. När jag väl hade hittat en monter som verkade intressant noterade jag ungefär vart det fanns, sedan gick jag vidare till nästa. I slutet gick jag tilbaka till montrarna som jag hade funnit intressanta och köpte de böcker jag ville ha.
Måste säga att det var ett läckert utbud i år och bra priser. Har en massa härlig läsning att se fram emot nu.
LOVELY!


Thoose summer days

Sol, fast rätt mycket regn i sommar men ändå semester. Ge tillbaka de dagarna...

You have to excuse

Men är man sjuk så är man och dessutom tryter fantasin eftersom huvet känns väldigt tungt sorry. Jag är snart bättre från min förkylning skall ni se.
Puss

Svart på vitt - This is how it is

Många tror kanske att alla de vackra bilderna vi ser i diverse modemagasin är hyffsat äkta och inte för omgjorda. Till och med jag vet att de retucherar en del men såhär mycket! Man blir ju farao mörkrädd! Okej om man sminkar, okej om man softar hyn en del men tycker inte det är okej att göra en bild 10 år yngre eller? Döm själva.












Det jag stör mig på här är att de alltid skall döljas allting. Man skall inte ha rynkor, man skall alltid se ung och fräsh ut. Varför kan inte modetidningarna låta känsidarna ha sina skavanker och rynkor? de är ju inte purunga längre. Varför skall de visa sådant här som gör att jag och många andra osäkra tjejer tror att detta är idealet. Att det är såhär man skall se ut. Att kändisarna minsan har fasta fina kroppar utan skavanker när verkligheten fasktiskt är en annan.

Källa: http://www.improveme.se
 
Ett annat exempel på hur verkligheten är en helt annan är den oerhört vackra modellen för Gina tricot. Ni vet den blonda ubersköna modellen som är så fruktansvärt vacker på alla bilderna?

Hennes namn är i alla fall Pernille Holmboe och hon är Norska. Inte heller hon ser sådär ung ut i verkligheten som alla reklam affisher vill försöka få folk att tro. och jag gick på det tills jag råkade googla henne på nätet. Hon är fortfarande väldigt vacker. Men hon har faktiskt rynkor och är inte flawless så att säga.




Såhär ser vi oftast henne på reklam affisherna. perfekt hy, inga rynkor


När verkligheten egentligen ser ut såhär



I belong to this, this, this


 





Unfortunately they don't wash themselves

Tyvärr har jag inte den lyxen att äga en diskmaskin. Och har man då "glömt av" disken sedan i torsdags då blir man så illa tvungen att ställa sig och diska. Dessutom blir det mycket mera en om jag hade orkat ställa mig samma dag som disken uppstår men nej det orkar man ju sällan.

Det blir att sätta på Spotify och så kör vi!


I wish I could bake a kake full of sunshine and happiness









På Göteborg kalaset i sommras. Var där med Moa min kompis. Vilket härligt väder vi hade. Ojojoj vad vi stirrade oss blinda på Gotteriga saker som fanns i den engelska ståndet =)


Outfit



I'm wearing this

Svarta Kilklackar: Din sko
Leggings med skinndetaljer: Vero Moda
Tunnika: Matthew Williamson for H&M Limited edition
Ljusgult arbmand: Åhléns
Rosa skärp med guldnitar: Matthew Williamson for H&M Limited edition





GRATTIS BRORAN PÅ 50:års dagen!! (12/09) =D
Hemmkommen från stan. Vart på brorsans 50:års fest. Helt galet mycket folk som kom dit. Vi hade jättekul =) Det var öppet hus. Problemet var bara att folk rullade in men de gick aldrig ;) Drack några goda drinkar och åt superb bufé med tosca slash kladdkaka till efterätt, mums!
Sedan gick vi ungdomar ut. Jag drog mig hem redan vid 00 dock för jag var trött och ville hem. Dags att sova, skall rida senare idag.
Godnatt folks!

Waiting






Simplify me point two

                                

Testade lite retuch av ansikten för första gången. Hittade lite enkla tips på nätet och så här blev resultatet. Den är dock inte riktigt klar som ni kanske kan se. Bilderna föreställer mig. Och bilderna är tagna från en en plåtning jag gjorde i våras.


Extreme Bathroom makeover


Jag gillade mitt badrum hyffsat iaf. Golvet var dock förskräckligt fult






Nej men vad säger ni, blev det inte fint? Golver går ju lite åt det chokladfärgade hållet och det kan ju vara snyggt ;) Man behöver bara skrapa fram murbruket så kan det bli ett eh riktigt hyffsat "rum" Funderar på att be
grabbarna Grus att göra om det till en Mini Walking closet istället. Jag menar vem behöver ett badrum ;P

Tänk att väggarna var gröna innan. Ush! Där satt mitt badrumskåp med spegel. Kul att som byggare ha detta
 som utgångspunkt när man skall lägga nytt.


Suck!! Det ser ut som att en mina har slagit ner i mitt badrum och utplånat varenda liten grej inclusive väggar och tak.
Tänk efter noga ni som bara har ett badrum och som skulle vilja renovera det. Det är grymmt jobbigt och omständigt. Klockan 07-17 har byggarna hållt på med diverse grejer på vardagarna sedan en vecka tillbaka.
Imorse tex vaknade jag av höga röster. Jaha det var byggarna som tjötade. Sedan vid 08:30 så börjas det borra i betongen!! Kan bara säga gad gad gad helv vad det låter!! Inte ens öronproppar hjälper.
Som att det inte är illa nog har jag förutom att då fått tömma hela badrummet på varenda pryttel, även tvingats göra samma sak med min hal som är brevid badrummet. Snacka om att ha problem med att få alla sakerna att samsas på en betydligt mindre yta en innan =S.

Min katt såg ut som en vessla där han kutade från det ena gömstället till det andra i sovrummet med magen platt mot golvet. Det såg jättekul ut men stackarn var ju livrädd =/ Tillslut bestämde han sig för att under elementet mellan transportbur och väggen var bästa gömstället.

Man känner sig så himmla bortskämd men det blir ju komplikationer så fort man behöver gå på toa. Helst skall man börja gå så fort man börjar käna av något annars kan det vara försent med tanke på att jag bor högst upp och toaletter och dush befinner sig i källaren.

Det värsta är när man skall in i själva källaren och skall låsa upp den förbennade dörren. Det är inte bara till att låsa upp ett lås en gång icke! Där skall först låsas upp på överlåset sedan nederlåset och sedan måste proceduren nästan alltid upprepas för att den för övrigt ett ton tunga dörren skall ge med sig. Fråga mig inte varför men gör man det bara en gång så sitter hakarna fortfarande där se skall.

Idag har jag varit hemma hos mamma och pappa och ätit lunch och middag men sedan på kvällen har jag endå fått springa upp och ner iaf två gånger. Fast jag nyligen hade gått på toa så är min kropp inställd på att precis innan jag skall lägga mig måste jag gå på toa igen "kul"

Nej så jag vill bara att grabbarna grus blir klara med badrummet som för övrigt och om inga komplikationer uppstår skall ta 6 veckor =O SEX VECKOR!! I'm so gonna die på detta system GAAAD!
Skall sova nu hade fint folks!

Somthing who's main igredient is Quorn



Ett litet tips till alla er därute som är emot att äta vegetariskt för att det är "kaninmat" och inte särskilt gott. Jag är inte vegetarian själv men har försökt att minska på min köttproduktion. Ur miljö och djursynpunkt då givetvis.

Testa Quorn, du kommer inte ens känna någon skillnad på smaken. Det smakar i princip likadant som blandfärs. Jag har redan gjort mitt val. Jag kommer troligtvis inte att äta blandfärs mera. Allvarligt talat så smakar det nästan ingenting endå.
Förutom att du gör dig själv en tjänst genom att dra ner på rött kött som är ganska skadligt för hälsan så bidrar du till en minskad produktion av växthusgaser som bildas av kornas matsmälltningssystem och alla andra levande organismer på denna jord.
Dessutom är quorn gott och välsmakande och inehåller massor av fibrer. Du kan göra precis samma rätter som med blandfärs. Skillnaden är att du hjälper miljön.

Quorn
Quorn består av ett svamp protein. Och jag lovar även om du inte är förtjust i svamp kommer du inte känna att detta smakar svamp. Tillsätt kryddor och sås och färsen har en smak som nästan är identisk med vilken vanlig kötträtt som helst. Om din partner är skeptisk till "kaninmat" så lura denne. Partnern kommer tycka att det är fantastiskt gott och sätta maten i halsen när du säger att det är helt vegetariskt ;)
Sedan har denne inget bra argument att komma med nästan gång ni lagar till den. Det ser dessutom ut exakt som blandfärs.
Köp inte argumentet "Ja men jag måste äta kött" När maten ifråga smakar exakt som den brukar fast det är Quorn i.

Nu skall jag bege mig till köket och laga till någon rätt på just Quorn. Kanske blir det Lassagne. Hade fint!


Laleh = kärlek


Jag älskar Lalehs musik. Hon känns äkta. Hon försöker inte vara någon hon inte är.
Och hennes låtar är verkligen suveräna. Poesi i mina öron.
Är fortfarande lite krasslig och vad är då en bättre kur än att låta rummet fyllas med
hennes musik. Big City Love är en av favoriterna. Får ryssningar när jag hör den.
Varför vet jag inte.

Ur han tuggar kex

Vi kan,
mata duvor, ankor, elefanter och giraffer
Vi kan åka hem och låsa alla dörrar
Vi kan åka ut och bygga egna öar
Vi åka hem och drömma alla drömmar
Vi kan åka hem och lämna porten öppen
utifall vi vill springa ut i sömnen

Vi kan somna in i likgiltighetens dofter
eller spilla blod i någon revolution
Vi kan vakna upp till verklighetens monster
eller dränka dom i någon religion

Vi kan göra vad du vill
Jag vill bara va bredvid
Jag vill vara här bredvid
Vi kan, mata duvor om du vill

Fealing under the weather


Mår skit. Sitter och snörvlar en massa här och har bunkrat upp med pappersservetter. Huvudet känns tyngre en ett berg och halsen gör ont. Ja jag gnäller för jag mår dåligt. Bläh!

Sundawn





Utanför mitt fönster igår fullkomligt strålade himmlen i rosa. Magiskt!


Lyx Vs Budget: Shoes





Dessa skor gillar jag. bebe:s är nog finast men dyrast. H&M:s är väldigt lika tycker jag.

You look good


Dessa stuff är jag väldigt sugen på nu. Vet redan att skorna inte är något att ha vad gäller bekvämlighet. Men vackra är de som sagt. det går aldrig att komma undan ;)


Make your lips so yummy

Jag är en sucker för lypsyl eller lip balm som det heter. Gärna i skojiga och starka färger och gärna mycket detaljer. helst skall det också dofta godisakigt. Då är jag helt såld. Dessa är bara helt bedårande. dessa sötingar finns att köpa på http://www.perpetualkid.com



Ta bort dina synder med detta. Ungefär som när man biktar sig fast i
lypsyl format. Vet inte vad man skulle kunna tvätta bort för synder från
sina läppar. Skulle väl vara en annans läppavtryck då. Men det är väl
ingen synd att kyssa någon ;P? Detta är iaf syndigt rött så man kan
lockas till att göra om samma sak igen och igen eller nått hihi.






Cute as hell








Gekorre! De flesta som träffar honom brukar säga att han ser ut som en jätte ekorre ;P



in tuss för ett halvår sedan =) Visst e han fin? Lusse heter han. Mitt liv har aldrig blivit
sig likt sedan han kom in i bilden. Livet blir så mycket trevligare med någon som ger
värme och gränslöst med kärlek. Han ger så mycket. Me love me kattunge!

J'adore



Tisha: Gina tricot
Brillor: H&M
Leggings med skinndetaljer: Vero Moda





Är det bara jag som tycker att Gina tricots nya T-shirt modeller och även tröjor är väldigt lik ett visst märke, nämligen Diors? Inte för att jag bryr mig, tyckte bara det var lite fräckt av Gina att sno loggon och göra den till två bokstäver i ett ord och till sin egen på något sett. Kan ju inte påstå att man känner sig så väldigt Dioraktig i detta plagg. Supertunn och dålig kvalitet. Kvaliteten är kanske inte det Gina är mest känd för direkt. Vad tycker ni?


Pilgrim love




I'm in love!

RSS 2.0